Menu
Your Cart

The mini250 Platform

Εκπαιδευτική Διαδικασία

Έτσι Ξεκίνησαν Όλα

Σχεδιασμός

Κατοχύρωση Πατέντας

Μοναδική εμπειρία

FPV 3x2 Rover

FPV 4x4 Rover

Τυφώνας & Φτυάρι

Το Μέλλον

mindtheminds : Σύγχρονοι Έλληνες Εφευρέτες

22 Ιανουαρίου 2022

Πλατφόρμα mini250.gr

Το βίντεο θα είναι σύντομα διαθέσιμο

Το πρόβλημα ( Χανόμαστε )

Πλέον στον κορεσμένο διαδικτιακό κόσμο που ζούμε, για να ξεχωρίσεις θα πρέπει το διαδικτιακό σου Κατάστημα να το μετατραψείς σε διαδικτιακή πλατφόρμα. Ενσωματώνοντας όλα τα Social , Tutorial Blog Post , Video Βlog και e-Shop, Influencer , και Δεν συμμαζεύεται .…

Τι αλλάζει ( Όλα σε 1, Νοικοκυρεμένα )

Το περιεχόμενο μας θα υπάρχει στα Social, αλλά όλη την πληροφορία θα την βρίσκεις, οργανωμένη, στην πλατφόρμα mini250.gr. Στην ουσία είναι ένα συνοθύλευμα ανάμεσα σε Tutorial Blog Post , Video Blog και Διαδικτυακού καταστήματος.
 

Πως αλλάζει ( Μακάρι και να ήξερα )

Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία με την οποία να  εφαρμόζεται η παραπάνω μετάβαση και λειτουργικότητα, γι' αυτό και αποφάσισα να το τρέξω όπως μπορώ.

Ναι το ξέρω ότι ξεκίνησα την πλατφόρμα και το Περιεχόμενο και τα άρθρα είναι μισοτελειωμένα.
Ναι το ξέρω ότι λείπουν περιγραφές και βίντεο από δω και από κει.
Αλλά το βασικό είναι ότι το κατάστημα είναι πλήρως λειτουργικό.
 

Το Περιεχόμενο

Το περιεχόμενο μιας διαδικτυιακης πλατφόρμας δεν μπορείς να πεις ποτέ ότι ολοκληρώθηκε, καθώς το περιεχόμενο αναπτύσεται καθημερινα.
Έτσι, λοιπόν, η σχεδίαση και το περιεχόμενο συνεχώς θα ανανεώνεται, σύμφωνα με τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας απαιτήσεις και τις δικές σας προτάσεις.
Η πλατφόρμα αποτελείται από 7 αυτόνομες θεματικές ενότητες οι οποίες όλες μεταξύ τους κατά κάποιον τρόπο συνδυάζονται.
Στην αρχική σελίδα πλέον έχουμε την ροή των ενημερώσεων όπου θα βλέπετε όλα τα νέα της πλατφόρμας.
 

Το πρόβλημα 

Τα Social και το Google είναι χαοτικά. Πολλές φορές δεν προωθούν το περιεχόμενο ένος Video ή Blog Post, τα οποία περιέχουν προϊόντα. Αντίθετα απαιτούν να πληρώσουμε για την προώθηση τους. Έτσι, μπορεί να μην τα δεις ποτέ τα νέα βίντεο που ετοιμάσαμε για εσένα.
 

Τι αλλάζει

Η υπό κατηγορία Video Gallery βρίσκεται σχεδόν σε όλες τις μητρικές κατηγορίες της πλατφόρμας και εδώ συγκεντρώνω όλα τα βίντεο με τις περιγραφές και τα προϊόντα τα οποία εμφανίζονται μέσα σε αυτά.
 

Πως συνεχίζουμε 

Τα Βίντεο ανανεώνονται συνήθως μία δύο φορές την εβδομάδα και το ιστορικό παραμένει και προχωράει παρακάτω. Με αυτό τον τρόπο αν βρεις κάτι το οποίο να σε ενδιαφέρει θα είσαι σίγουρος για το πού θα το ξαναβρείς και δεν θα το χάσεις ποτέ.
 

Αποθήκευσε του σελιδοδείκτες

Αποθήκευσε του σελιδοδείκτες σου, την κατηγορία που σου αρέσει, έτσι ώστε να μας επισκέπτεσαι και να βλέπεις τα νέα βίντεο που δημοσιεύουμε.
 
Μιας και τα προϊόντα τα οποία κατασκευάζουμε και εμπορευόμαστε στο κατάστημα χρειάζονται ορισμένες φορές αρκετά εξειδικευμένες γνώσεις για την διαχείρισή τους, έχω ετοιμάσει ολόκληρα εκπαιδευτικά προγράμματα για να σας δώσω δωρεάν τις γνώσεις που χρειάζεστε για να τα χρησιμοποιήσεις!
  • Στόχος μου είναι να σου δώσω όλες τις απαραίτητες γνώσεις που χρειάζεται ώστε να αισθανθείς σίγουρος για τον εαυτό σου και να προχωρήσει στην αγορά των μηχανήματων Και προϊόντων που κατασκευάζω στο εργαστήριό μου.
  • Ένα από τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζω κατά την διαδικασία πώλησης είναι ότι ο πελάτης δεν αισθάνεται άνετα με τις γνώσεις που έχει ήδη και για το εάν μπορεί να διαχειριστεί το μηχάνημα ή το προιόν το οποίο θα πάρει.
  • Επίσης δεν θέλω να γίνω τηλεφωνητής και να λύνω τις ίδιες απορίες ξανά και ξανά. Οπότε Καθημερινά θα ετοιμάζω μία αρκετά μεγάλη γνωσιακή βάση για να ανακατευθύνω εδώ Όσους χρειάζονται βοήθεια καθώς από το τηλέφωνο δεν μπορούμε να λύσουμε πλήρως τις απορίες σας.
  • Όποια ερώτηση έχεις, και δεν την βρήκες παραπάνω, θα χαρώ να επικοινωνήσεις μαζί μου!

Το κινητό σου τηλέφωνο έναν υπολογιστής.

Για την ώρα το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα κινητό τηλέφωνο καθώς όλο το περιεχόμενο το έχω προσαρμόσει ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμο. Το οποιο όπως φένται το έχεις, αφού με βρήκες και είσαι ήδη στην πλατφόρμα μου!

Η κατηγορία Αυτοματισμοί αποτελεί μια πρωτοποριακή προσέγγιση στον κόσμο της τεχνολογίας και του Διαδικτύου των Πραγμάτων (IoT).
Αυτή τη στιγμή, βρισκόμαστε στη φάση της επιλογής των κατάλληλων προϊόντων, αλλά σύντομα θα είναι διαθέσιμα και τα αντίστοιχα Tutorials για να σας βοηθήσουν στην εφαρμογή των αυτοματισμών σας.
Η τάση του Internet of Things αποτελεί αναμφίβολα την κορυφαία τάση στον χώρο της τεχνολογίας αυτήν τη στιγμή. Όλοι επιθυμούν να διαχειρίζονται και να ελέγχουν τις συσκευές τους μέσω του διαδικτύου. Στην κατηγορία μας θα βρεις όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για να κάνεις τις συσκευές σου να λειτουργούν μέσω του διαδικτύου.
Πέραν των έτοιμων συσκευών που υπάρχουν στην αγορά, παρέχουμε επίσης δικά μας προϊόντα, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους αυτοματισμούς σου! Τα σενάρια αυτοματισμού σε αυτήν την κατηγορία εστιάζουν στην παροχή λύσεων για τα προβλήματα και όχι απλά για να παρέχουν τα προϊόντα, τις λύσεις.
Επιπλέον, παρέχουμε προγράμματα εκπαίδευσης για τον προγραμματισμό των αυτοματισμών σου. Οποιοσδήποτε που ενδιαφέρεται μπορεί να παρακολουθήσει αυτά τα μαθήματα προκειμένου να γνωρίσει τον κώδικα που χρησιμοποιούμε στα συστήματα αυτοματισμού και να εξοικειωθεί με την τεχνολογία. Επιτρέποντας σε κάθε χρήστη να εξερευνήσει τη δημιουργικότητά του και να δημιουργήσει προσαρμοσμένες λύσεις για τις ανάγκες του.
Η κατηγορία 3D Printed Products προσφέρει μια ποικιλία έτοιμων ή Custom προϊόντων που έχουμε δημιουργησεί με τη χρήση της τεχνολογίας 3D εκτύπωσης. Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει προϊόντα όπως μπρελόκ 3D, πινακίδες 3D και γράμματα 3D, τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες του πελάτη.
Τα μπρελόκ 3D αποτελούν δημιουργικά και πρακτικά αξεσουάρ που μπορούν να εξατομικευτούν με διάφορα σχέδια και χρώματα.
πινακίδες 3D προσφέρουν μια εντυπωσιακή και μοναδική επιλογή για διακόσμηση ή σήμανση χώρων. Tα γράμματα 3D προσφέρουν έναν εντυπωσιακό τρόπο για να προβληθούν λέξεις, ονόματα ή μηνύματα με εντυπωσιακό τρόπο.
Με τη χρήση της τεχνολογίας εκτύπωσης 3D, αυτά τα προϊόντα μπορούν να δημιουργηθούν με υψηλή ακρίβεια και λεπτομέρεια, προσφέροντας μοναδικά και εξατομικευμένα αντικείμενα για διάφορες χρήσεις. Είτε πρόκειται για δώρα, διακοσμητικά ή διαφημιστικά προϊόντα, η κατηγορία 3D Printed Products προσφέρει μια μοναδική γκάμα επιλογών που ικανοποιούν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε πελάτη.
Τα LED Βlocks φωτιστικά κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας τεχνολογία 3D εκτύπωσης. Αυτό σημαίνει ότι τα σχέδια τους δημιουργούνται ψηφιακά και στη συνέχεια εκτυπώνονται σε 3D εκτυπωτή, στρώμα πάνω σε στρώμα, με τη χρήση ειδικών υλικών.
Η τεχνολογία 3D εκτύπωσης επιτρέπει τη δημιουργία πολύπλοκων σχεδίων και μοναδικών σχημάτων που δεν θα ήταν εφικτά με άλλες μεθόδους κατασκευής. Αυτό μας επιτρέπει να προσφέρουμε πρωτότυπα και εξατομικευμένα φωτιστικά και λύσεις στους πελάτες μας.
Με τη χρήση LED φωτισμού, τα LED Βlocks φωτιστικά που παράγουμε, προσφέρουν φωτεινότητα και ενεργειακή απόδοση, καθιστώντας τα ιδανικά για διάφορες εφαρμογές φωτισμού και διακόσμησης χώρου. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό, με σύγχρονο σχεδιασμό και εξαιρετική αισθητική, κατασκευασμένα με τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών.
Η κατηγορία RC Blocks προσφέρει μια ευρεία ποικιλία από τηλεκατευθυνόμενα οχήματα και εξαρτήματα που συναρπάζουν τους λάτρεις της τεχνολογίας και του RC Hobby.
Αυτή η συλλογή περιλαμβάνει drones, τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα, αεροπλάνα, ακόμα και τηλεκατευθυνόμενα καραβάκια.
Τα drones προσφέρουν μια εντυπωσιακή εμπειρία πτήσης, επιτρέποντας στους χρήστες να εξερευνήσουν τον αέρα και να καταγράψουν εκπληκτικά βίντεο και φωτογραφίες από ψηλά.
Τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα προσφέρουν αδρεναλίνη και δράση σε όσους αγαπούν τους αγώνες ή τις οδικές περιπέτειες.
Τα αεροπλάνα RC προσφέρουν μια αίσθηση ελευθερίας στον αέρα, ενώ τα τηλεκατευθυνόμενα καραβάκια είναι ιδανικά για την εξερεύνηση των υδάτων.
Επιπλέον, οι λάτρεις του RC Hobby μπορούν να βρουν μια ευρεία γκάμα εξαρτημάτων και αξεσουάρ για την προσαρμογή και τη βελτίωση των οχημάτων τους. Αυτά περιλαμβάνουν μοτέρ, μπαταρίες, τηλεχειριστήρια, κινητήρες και πολλά άλλα, που επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόσουν τα RC οχήματά τους ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες τους. Με αυτή την ποικιλία επιλογών, η κατηγορία RC Blocks παρέχει μια ενθουσιώδη εμπειρία για όλους τους Fan της τεχνολογίας και των τηλεκατευθυνόμενων οχημάτων.
Η κατηγορία Mini Electronics προσφέρει μια συλλογή μικρών ηλεκτρονικών συσκευών και εξαρτημάτων που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με τη φορητότητα και τον συμπαγή σχεδιασμό. Στην εταιρία μας, κατασκευάζουμε τα δικά μας PCB (Printed Circuit Boards), τα οποία αποτελούν τη βάση για πολλές από τις ηλεκτρονικές μας συσκευές.
Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει μικρά ηλεκτρονικά είδη όπως φορτιστές, ασύρματες επικοινωνίες, αισθητήρες υγρασίας και θερμοκρασίας, και πολλά άλλα.
Αυτά τα μικρά ηλεκτρονικά είδη προσφέρουν λειτουργικότητα και ευκολία στην καθημερινότητά μας, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν ένα μικρό σχήμα που τα καθιστά ιδανικά για τη χρήση σε κίνηση ή σε περιορισμένους χώρους. Επιπλέον, πολλά από αυτά τα προϊόντα μπορούν να συνδεθούν με άλλες συσκευές και να ενσωματωθούν σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα έξυπνης οικιακής τεχνολογίας.
Η κατηγορία DIY κατασκευές προσφέρει μια εκτεταμένη συλλογή υλικών και εργαλείων που επιτρέπουν στους χρήστες μας να δημιουργήσουν τις δικές τους Custom κατασκευές. Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται διάφορα είδη ;όπως βίδες, προφίλ αλουμινίου και προϊόντα που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από εμάς, όπως γωνίες και ταφ, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κατασκευαστεί οτιδήποτε με αυτά τα υλικά.
Με λίγα λόγια, προσφέρουμε τη δυνατότητα στους ερασιτέχνες και τους επαγγελματίες να εξερευνήσουν τη δημιουργικότητά τους και να υλοποιήσουν τις ιδέες τους, δημιουργώντας Custom κατασκευές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους.
Επιπλέον, η διαθεσιμότητα 3D προϊόντων που σχεδιάζουμε εμείς προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και δυνατότητα εξατομίκευσης στις κατασκευές τους.
Από DIY Projects στο σπίτι, μέχρι Custom κατασκευές για επαγγελματική χρήση, αυτή η κατηγορία παρέχει όλα τα υλικά και τα εργαλεία που χρειάζονται οι χρήστες για να φτιάξουν και να δημιουργήσουν ό,τι έχουν φανταστεί!
Η κατηγορία 3D Printing προσφέρει μια εκτεταμένη γκάμα υλικών, εκτυπωτών και αξεσουάρ που επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργήσουν τα δικά τους 3D εκτυπωμένα. Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει εκτυπωτές 3D, καθώς και μια ποικιλία υλικών εκτύπωσης όπως πλαστικά με διάφορες  ιδιότητες.
Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τον κόσμο της τρισδιάστατης εκτύπωσης και να δημιουργήσουν τα δικά τους εξατομικευμένα έργα και κατασκευές, από μικρά αντικείμενα μέχρι μεγάλες κατασκευές ή πρωτότυπα.
Επιπλέον, η κατηγορία παρέχει εκπαιδευτικό υλικό και υποστήριξη για να βοηθήσει τους χρήστες να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητες της τεχνολογίας 3D εκτύπωσης.
Έχω δυσλεξία και το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι το συντακτικό και η ορθογραφία.

Έτσι κι αλλιώς εδώ έχετε έρθει για να λύσετε τις απορίες σας και όχι για να κάνετε συντακτικό και ορθογραφικό έλεγχο των κειμένων που γράφω.

Παρ’ όλα αυτά εάν θέλετε να βοηθήσετε στη διόρθωσή τους επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί δεν χρησιμοποιώ Ai για να τα διορθώσει ( Artifisial intelligence
Ενώ βρισκόμαστε στην εποχή του ai το 2024 και έχω τη δυνατότητα να περάσω όλα τα κείμενα μέσα από το Chat GTP έτσι ώστε να μου τα διορθώσει αποφάσισα να μην το κάνω καθώς για τη διαδικασία διόρθωσης στο chat gdp χρησιμοποιεί προηγούμενα κείμενα τα οποία έχουν γραφτεί, προσομοιάζει και διορθώνει το κείμενο το οποίο του δίνεις σύμφωνα με αυτά τα οποία ήδη έχει.
Στη δική μου περίπτωση επειδή όλα τα κείμενα που γράφω είναι πρωτότυπα και δεν υπάρχουνε πουθενά στο internet δεν έχει την δυνατότητα να μου τα διορθώσει. Προσπαθεί να τα απλοποιήσει με αποτέλεσμα να μου τα καταστρέφει και να μην βγάζουν νόημα αυτά που γράφει.


Εναλλακτικά εγώ χρησιμοποιώ Hi ( Human intelligence
Στη δική μου περίπτωση χρησιμοποιώ το Hi της Μυρσίνης η οποία προσπαθεί να με προλάβει, να χτενίσει και να διορθώσει όλα τα κείμενα που γράφω.
Εάν σας βγήκανε τα μάτια με τα ορθογραφικά που έχω, είναι πολύ πιθανό η Μυρσίνη ακόμα να μην έχει προλάβει να τα διορθώσει. 

Merchandise

..
14,00€

How to Building Your FPV Drone. Απαντήσεις σε 95++ Απορίες σε ( 25 ) Ενότητες

Το Πρόβλημα

Θέλεις να ασχοληθείς με τον αερομοντελισμό και τα FPV Drone αλλά δεν έχει Ακόμα τις απαραίτητες γνώσεις για να ξεκινήσεις.. crying
 

Η Λύση

Παρακάτω έχω συγκεντρωμένες όλες τις απορίες  μαζί με τις απαντήσεις τους για να σε βοηθήσω να ξεκινήσειςlaugh
 

Πως Συνεχίζεις

Επέλεξε μία από τις παραπάνω 5 ενότητες και θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις.yes
 

Και αν Δεν τις βρεις angry

Στείλε μου μήνυμα για να σε βοηθήσω.